archív aktualít rok 2012

REHAU: 20 let na českém trhu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

REHAU_20_1Společnost REHAU oslavila 20. výročí svého působení na českém trhu. Na slavnostním večeru, uspořádaném dne 31.5.2012 v pražském TOP HOTELU, se sešla necelá pětistovka pozvaných hostů a zaměstnanců firmy.

Všechny přítomné přivítal moderátor večera Patrik Rozehnal a o úvodní slovo požádal ekonomického ředitele REHAU, s.r.o. Ing. Jiřího Paláska. Ten stručně zhodnotil vývoj společnosti za 20 let jejího působení v ČR. Jako hlavní bod vyzdvihl investiční náklady, které během tohoto období dosáhly výše 1,5 mld. Kč. Společnost dnes zaměstnává více než 750 zaměstnanců a její tržby v roce 2011 přesáhly 2,8 mld. Kč.

Zahájení slavnostního večera byl přítomen také generální ředitel pobočky pro region jihovýchodní Evropa společnosti REHAU se sídlem v Rakousku Mgr. Rafael Daum, který přítomné hosty přivítal českým pozdravem s typickým německým přízvukem „topry fečer“ a poté již pokračoval svojí mateřštinou. Při pohledu do sálu vyjádřil radost nad tím, jak se rodina REHAU za 20 let rozrostla a pochválil vedení české dceřiné společnosti za dosažené úspěchy. „Kdyby na tom všechny naše společnosti byly stejně, jako společnost REHAU v ČR, pak bychom měli v Rakousku i ve Švýcarsku mnohem méně starostí,“ uvedl a srdečně poděkoval všem, kteří k tomuto úspěchu přispěli. A to nejen současnému vedení, ale také lidem, kteří se na řízení firmy podíleli od jejího založení v roce 1992.

Na jeho pochvalná slova navázal obchodní ředitel REHAU, s.r.o. Ing. Martin Chrt, MBA tím, že za zmiňovaný úspěch firma vděčí především svým zákazníkům a samozřejmě svým zaměstnancům.

REHAU_20_2Moderátor pak představil další program, kterým potěšil nejen přítomné dámy, ale i pány. Proběhla módní přehlídka, na níž se kromě nových oděvních modelů představila také část letošní kolekce Jablonecké bižuterie.

O dobrou náladu se postaral TOP BAND Jana Smolíka se svými sólisty, vinařství Tichý z Dolních Dunajovic s nabídkou deseti vzorků vín z vlastní produkce a nechyběla ani ochutnávka tradičních italských salámů a sýrů.

REHAU_20_3

REHAU_20_4

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina