archív aktualít rok 2012

Mezinárodní soutěž „Cena prof. Halabaly“

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Cena_prof_Halabalu_plagatV letošním roce proběhne pod záštitou děkana Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity v Brně Doc. Dr. Ing. Petra Horáčka a Asociace českých nábytkářů už VIII. ročník mezinárodní soutěže studentských prací „Cena profesora Jindřicha Halabaly“.  Cena je každoročně udělována studentům vysokých škol v České a Slovenské republice, nebo jiné země EU za nejlepší semestrální projekty v oblasti designu nábytku a interiéru. Přihlášené práce budou předvedeny veřejnosti v měsíci září v brněnské galerii Vaňkovka v termínu 20.9. – 4.10.2012, výsledky soutěže budou vyhlášeny na vernisáži výstavy dne 20.9.2012 v 17.00 hod. a publikovány v mediích.

Cena se uděluje v následujících kategoriích:
• Design nábytku – (klauzurní práce)
• Design nábytku – (závěrečné práce)
• Design interiéru – (klauzurní práce)
• Design interiéru – (závěrečné práce)
• Design nábytku a interiéru – kategorie pro střední školy s uměleckým zaměřením – letošní novinka

V roce 2012 je navíc vyhlášena zvláštní kategorie FORM 2012 – Návrh školní židle. Zadávací podmínky na webu www.formdesign.cz.
Elektronické přihlášky do soutěže podávají studenti se souhlasem své školy do 22.6.2012 na adresu kurátora soutěže: jaroslav.svoboda@mendelu.cz. Přihláška + další informace: www.mendelu.cz. K účasti v soutěži zvou srdečně pořadatelé a organizační tým.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina