archív aktualít rok 2011

Letošní WOOD-TEC slibuje silnou účast

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

WoodtecVe dnech 18. – 21. října se pavilony brněnského výstaviště opět po dvou letech zaplní stroji, nástroji, zařízeními a materiály pro dřevozpracující průmysl. V pavilonech P, F a přilehlých volných plochách se bude konat již 12. ročník mezinárodního veletrhu WOOD-TEC.

Za dobu svého konání si veletrh vybudoval silné postavení jak mezi tuzemskými a zahraničními vystavovateli, tak i odbornými návštěvníky. Sdružením EUMABOIS (Evropské sdružení výrobců dřevozpracujících strojů) a jejími členskými svazy je hodnocen jako jeden z nejdůležitějších veletrhů v oblasti dřevozpracujícího průmyslu ve střední a východní Evropě.

Přípravy jsou již v plném proudu a letošní ročník zatím vypadá velmi slibně. „V současné době máme obsazeno víc než osmdesát procent výstavní plochy a vystavovatelé stále zasílají své přihlášky. Za posledních pět ročníků jsme v tuto dobu zatím takové obsazenosti nedosáhli“, říká Karel Torn, ředitel veletrhu WOOD-TEC. Návštěvníci se mohou těšit jak na tradiční prezentace a expozice, tak i na nové vystavovatele.

Nedílnou součástí veletrhu WOOD-TEC je již tradičně odborný doprovodný program, který bude věnován zajímavostem a aktuálním tématům z oboru.

Pořadatelé počítají s účastí více než 350 vystavovatelů, veletrh by podle očekávání mělo navštívit zhruba 19.000 odborných návštěvníků.

Zdroj: 
www.wood-tec.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina