archív aktualít rok 2011

Domáca výstava JAF HOLZ

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
JAFHolzMateriály a možnosti výroby pre interiérovú tvorbu a produkciu nábytku predstavili na domácej výstave JAF HOLZ v Žiline – v piatok popoludní 20. mája 2011.
Pre vyše 150 odberateľov obchodnej firmy  to bola ukážka skladových priestorov, novej vzorkovne a predovšetkým sortimentu veľkoplošných materiálov, reziva, terás, podláh a parkiet, obkladov. Výstava bola vyvrcholením 10-ročného jubilea filiálky v Žiline. K návštevníkom sa prihovoril konateľ JAF HOLZ Slovakia Ing. Miroslav Malženický a riaditeľ filiálky v Žiline Ing. Peter Kopčár.
Dodávatelia materiálov do rakúskej obchodnej firmy JAF HOLZ predstavili sortiment: Egger, FunderMAX, Bučina DDD – drevotrieskové dosky, Hasslacher Norica Timber, Tilly – lepené drevo a hranoly, Kaindl – podlahy, Dana, Masonite – dvere, Ploma – preglejky so zníženou horľavosťou, DYAS – dyhy, Lunawood – tepelne upravené drevo, Lameco-Fibo – obklady a lepené drevo, Hranipex – hrany, Grena, Trachea, Stillemans – predné plochy nábytku, Steico – obkladové systémy. Premiéra série domácich výstav JAF HOLZ bola pred piatimi rokmi práve v Žiline, vlani bola v Špačinciach, tohto roku bude ešte vo filiálkach JAF HOLZ v Rokycanoch a v Českej Třebovej.
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina