výstavy

Spoločnosť Blum predstavila ďalšie inovácie v oblasti nábytkového kovania

NaB24 Blum
Už po 24-krát sa v apríli 2024 zúčastnila firma Julius Blum GmbH so svojimi inováciami na výstave Nábytok a Bývanie v Nitre. Predstavila zaužívané nábytkové kovanie pre kuchyne, ale aj novinky pre ďalší obytný nábytok. Foto: archív Blum
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Inzerce

Spoločnosť Blum pripravila expozíciu do dvoch častí: pre odborníkov boli pripravené modely s inováciami najmä z oblasti výklopov AVENTOS a novinku Pocket systém REVEGO.

Pre koncových zákazníkov boli pripravené praktické modely – Blum Inspirations, kde si mohli vyskúšať funkčnosť kovania pre horné skrinky – výklopy, závesy, ale aj zásuvky a výsuvy pre spodné skrinky.

Pre náročnejších zákazníkov / architektov bola predstavená novinka REVEGO – Pocket systém, umožňujúci rýchle a intuitívne otvorenie celých obytných priestorov a ich „zmiznutie“ po zatvorení. Ponúkajú vám úplne novú perspektívu s nespočetnými dizajnovými možnosťami: bez ohľadu na to, či chcete šikovne zakryť kuchynskú zostavu, domácu kanceláriu alebo technickú miestnosť. Vďaka jednoduchému projektovaniu a plne integrovanej technológii je REVEGO riešením na flexibilné využitie priestoru.

Dvere otvárajte alebo zatvárajte ľubovoľne, aby miestnosť pôsobila útulnejšie alebo upratanejšie. Foto: archív Blum

Pocket systém REVEGO bol prihlásený do súťaže o Cenu veľtrhu Nábytok a Bývanie 2024 v kategórii „Doplnky k nábytku“, kde tento výrobok získal po vyhodnotení odbornou komisiou Cenu veľtrhu.

Svet bývania sa stále vyvíja. A my s ním. Neustále sa sortiment značky Blum zdokonaľuje a rozširuje. Vyvíjajú sa nové výrobky, aby zamestnanci firmy odpovedali na nové potreby. Nejde o to, či vlastníte veľký alebo malý dom či byt – firma Blum má inšpirujúce riešenia skriniek, ktoré uplatníte v každej miestnosti. Poskytuje taktiež praktické informácie o ergonómii, úložnom priestore, kvalite pohybu a dizajne.

Okrem spomínaného REVEGA mali možnosť návštevníci výstavy vidieť a vyskúšať si množstvo inšpiratívnych modelov. Okrem kuchyne nabitej rôznym portfóliom kovania, funkciami, rôznymi technológiami pohybu, si vyskúšali napríklad aj nábytok pre technickú miestnosť – práčovňu. Zaujali riešenia s použitím štandardných kovaní ako výsuv na triedenú špinavú bielizeň, výsuvná pomocná pracovná plocha s aretáciou, alebo skriňový výsuv na vysávač a metly so sušiakom na bielizeň.

V kúpeľniach riešime veľmi často, okrem sanity, aj skrinky s čo najväčším úložným priestorom. Pre takéto situácie sa návštevníci mohli inšpirovať pri modeli s rôznymi výsuvmi, umiestnených napríklad v skrinke SPACE TOWER, alebo aj v hornej skrinke. Využitie každého centimetra priestoru pod skrinkami môžete vďaka výsuvnému stupienku SPACE STEP s úložným priestorom.

Mnohí z nás (hlavne ženy) hľadáme priestor pre ukladanie topánok. Kde ich uložiť, tak aby boli ráno cestou do práce ľahko dostupné a prehľadne uložené? Máme riešenia aj pre tieto situácie. SPACE TOWER nielen pre potraviny ale aj pre topánky, výklopy nad hlavou nezavadzajú pri raňajšom odchode do práce či školy. Sadnúť si na skrinku pri obúvaní a menšie deti na stupienok SPACE STEP a posledné úpravy urobiť pred zrkadlom, za ktorým sú schované kľúče a iné drobnosti.

Objavte s nami aj ďalšie nápady a nechajte sa inšpirovať. Na stránkach Blum Inspirations nájdete zaujímavé nápady pre kvalitnejšie bývanie a moderný život, inovatívne riešenia pre všetky miestnosti a tipy týkajúce sa ergonómie, úložného priestoru, pohybu a dizajnu.

Kontakty:

Blum-Logo

Julius Blum GmbH
Zastúpenie pre Slovensko
Tuhovská 29
831 06 Bratislava
tel.: 0905 997 977
e-mail: info.sk@blum.com
www.blum.com

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
Značky
cs_CZČeština