materiály

Nový katalóg Blum: všetko pre ďalší projekt

Blum_katalog
Katalóg a pracovná príručka 2022/2023 so všetkým kovaním od spoločnosti Blum. Foto: archív Blum
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Inzerce

Rakúsky špecialista na nábytkové kovanie spája kompletný sortiment kovania a príslušných pomôcok na spracovanie v novom katalógu výrobkov. V odbornej príručke nájdu spracovatelia všetko, čo potrebujú pre úspešnú realizáciu svojho ďalšieho projektu.

V katalógu Blum 2022/2023 nájdu stolári sortiment rakúskeho výrobcu kovania, od príslušenstva cez systémy vnútorného členenia a ďalšie doplnkové výrobky až po pomôcky na spracovanie. Vďaka tomuto širokému sortimentu môžu výrobcovia nájsť všetko, čo potrebujú pre svoj ďalší projekt, z jedného zdroja.

Obsahuje všetky novinky Blum

Medzi ďalšie výrobkové inovácie patrí nová špeciálna edícia LEGRABOX a individuálne dizajnové varianty LEGRABOX. Pomocou nich si môžete vytvoriť vlastné návrhy vysokokvalitných zásuviek zo série Boxsystému. Ďalším novým výrobkom je MERIVOBOX, zásuvkový systém s myšlienkou platformy. Zameriavame sa tu na efektívne spracovanie rôznych prevedení zásuviek. Existujúce výrobky Blum sa neustále aktualizujú a dopĺňajú o nové varianty, ktoré sú teraz všetky zahrnuté v katalógu.

Rýchly vstup do digitálneho sveta

Odkazy, web-kódy a QR kódy vedú stolárov z katalógu rýchlo a jednoducho k digitálnym ponukám výrobcu kovania. Digitálne služby podporujú celý výrobný proces od plánovania a návrh cez objednávanie až po výrobu a montáž.

Katalóg Blum 2022/2023 je k dispozícii aj ako digitálny listovací katalóg: www.blum.com/katalog.

Kontakty:

Blum-Logo

Julius Blum GmbH
Zastúpenie pre Slovensko
Tuhovská 29
831 06 Bratislava
tel.: 0905 997 977
e-mail: info.sk@blum.com
www.blum.com

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
Značky
cs_CZČeština