aktuality

Novinky a trendy v povrchovej úprave s produktami ADLER

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

AdlerTU1Poslucháči Fakulty architektúry Slovenskej technickej univerzity v Bratislave sa v utorok 16. 5. 2017 na prednáške profesionálov z firmy ADLER Slovensko dozvedeli hodnotné informácie o trendoch v interiéroch i to, ako dokážu pri navrhovaní použitím produktov ADLER predĺžiť životnosť drevených prvkov a mnoho ďalšieho.

Na prednáške o dreve, ktorá bola zameraná na priemyselný dizajn, prevažovali aktuálne témy v trendoch medzi profesionálnymi architektmi: špeciálne efekty interiérovej a exteriérovej povrchovej úpravy dreva a čoraz viac obľúbené interiérové vosky a oleje. Dôraz sa kladie najmä na zásady navrhovania exteriérových výrobkov v nadväznosti na povrchovú úpravu. Prednášajúci sa stretol s veľkým ohlasom od študentov, ktorí sa zaujímali o použitie konkrétnych riešení zo sortimentu spoločnosti ADLER pri navrhovaní svojich vlastných projektov. Na prednáškach sa môžu budúci architekti inšpirovať a  byť motivovaní navrhovať svoje projekty invenčne a zároveň precízne.

Spoločnosť ADLER podľa slov konateľky Andrey Berghofer nenecháva nič na náhodu, reaguje na tieto trendy a v tomto roku spúšťa produkciu v najväčšej fabrike na výrobu vodouriediteľných lakov v celej Európe. Najnovšie technológie tak prinášajú riešenia pre náročných developerov i architektov.

Zdroj: TS ADLER Slovensko

AdlerTU2

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština