aktuality

DOMOTEX 2022 v novém formátu

DOMOTEX 2020
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

DOMOTEX 2022 otevře své brány v Hannoveru od 13. do 16. ledna s řadou inovací. Deutsche Messe využilo covidovou pauzu k přizpůsobení předního světového veletrhu koberců a podlahových krytin měnícím se tržním podmínkám a strategickému rozvoji.

Nejdůležitějším aspektem je takzvaný koncept 2 světů s rozdělením struktury veletrhu na dvě značky: „Koberce a rohože“ pro koberce a rohože (Haly 2–7) a „Podlaha a stěna“ pro podlahové krytiny a výrobky na stěny pro segmenty parket, koberců a pružných LVT (haly 11-13). V sálech navíc na vystavovatele i návštěvníky čeká mnoho nových formátů.

Mezi ně budou patřit např. nové prostory Mood Spaces (náladové prostory) – šest stánků navržených interiérovými designéry, které představí současné trendy a budou vyjadřovat interakci mezi podlahami a stěnami na jedné straně a interiérovým designem na straně druhé. Prostory budou zdrojem inspirace pro obchod s nábytkem a dodavatele a v duchu formátů koncepčních obchodů ukáží, které produkty v kombinaci mohou tvořit tematický svět. Prostory nálady pro rezidenční sektor budou umístěny v hale 7 a v hale 13 pro smluvní sektor.

Jedním z vrcholů veletrhu bude Workcamp Parquet – sdružení mezinárodně zkušených parketových mistrů, kteří se věnují tématu propagace mladých talentů. Workcamp Parket se bude věnovat rekonstrukci starých parketových podlah s důrazem na používání originálních technik. Během DOMOTEXu bude mezinárodní tým předvádět toto tradiční řemeslo v různých živých ukázkách v průběhu tří dnů (od 13. do 15. ledna) v hale 12.

DOMOTEX 2022 se bude konat jako hybridní akce, která nabídne řadu digitálních služeb a příležitostí pro účast vystavovatelů a návštěvníků a umožní každému, kdo se z různých důvodů nemůže zúčastnit osobně, účastnit se digitálně.

Více informací ZDE.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina