aktuality

ALBA CR má značku Česká kvalita – Nábytek!

Ukázka realizace vybavení interiérů Zemědělské fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích sedacím nábytkem od společnosti ALBA CR
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Společnost ALBA CR získala pro své výrobkové řady Empire, Klasik, Medical, Design, Fuxo, Educal značku kvality Česká kvalita – Nábytek. Česká kvalita je národní program podpory kvality. Smyslem značky je pomoci zákazníkům orientovat se v široké nabídce různého zboží i služeb a poukázat na ty kvalitní.

Počátky rodinné firmy ALBA CR spol. s r.o. jsou spjaty s rokem 1996. Tehdy se firma orientovala na výrobu a prodej kancelářských židlí a křesel střední a nižší třídy. S dynamickým nárůstem poptávky po produkci společnosti ALBA CR, jdoucím ruku v ruce s rozvojem technologických, výrobních a personálních kapacit, rozšířila firma postupem času svůj záběr směrem ke špičkovým designovým produktům.

Výrobní kapacity firmy byly zpočátku alokovány pouze ve středočeské obci Škvorec, jež je sídlem firmy, s rozvojem podniku však postupem času přibyly i další výrobní prostory, a to v Ostravě a ve slovenských Bučanech.

Filozofií společnosti ALBA CR je uspokojit zákazníky, kteří se zaměřují na priority zahrnující kvalitní řemeslné zpracování, prvotřídní materiály, různorodost produktů, ergonomická kritéria, a moderní design.

Značku kvality Česká kvalita – Nábytek uděluje Asociace českých nábytkářů (AČN) výrobcům nábytku, kteří mají sídlo v České republice mají řemeslnou živnost výroba nábytku nebo výroba čalouněného nábytku. Udělení značky není vázáno na členství v jakýchkoliv profesních nebo zájmových organizacích.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina