reportáže

Nové reprezentačné priestory firmy Julius Blum GmbH na Slovensku

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzercia

Je málo pravdepodobné, aby nábytkový stolár nepoznal kovanie Blum. Ak by však hľadal celoročne otvorenú prezentačnú miestnosť s týmto kovaním, nepochodil by. Od júna firma Julius Blum, rakúsky výrobca nábytkového kovania, otvorila svoju reprezentáciu s výstavnou miestnosťou už aj na Slovensku.

S kovaním Blum sa stolárska obec na Slovensku stretáva už celých dvadsaťdva rokov. Za toto obdobie vybudovali predajcovia vlastné vzorkové miestnosti s funkčnými zostavami. Zástupcovia firmy robili prezentácie a tréningy s prenosnými modelmi. V neposlednom rade mnoho výrobcov aplikovalo kovania Blum vo vlastných kuchynských štúdiách. Teraz vytvoril Blum nezávislý reprezentačný priestor. Ten garantuje predstavenie vždy aktuálnych kovaní na trhu. Tým, že prezentačný priestor je pod hlavičkou a priamym vedením firmy Blum, je zaručená správna montáž a dokonalá funkčnosť. Tak, ako kovanie pri dodržaní odporúčaní výrobcu skutočne fungovať má.

Veľkorysý priestor s jasnou výstavnou koncepciou dáva veľmi dobrý predpoklad na prezentáciu širokého spektra kovania. Sú zastúpené všetky tri segmenty: výklopy, zásuvky a závesy. Okrem toho sú vystavené vnútorné vybavenia zásuviek ORGA-LINE či AMBIA-LINE. V priehľadných modeloch sa dá jednoznačne rozpoznať činnosť zamykania CABLOXX, ale aj spôsob montáže vodiacich líšt v úzkych skrinkách. Sú predstavené všetky známe modely a ich aplikácie. Návštevník uvidí dve kuchyne zostavené podľa zásad DYNAMIC SPACE. Všetky modely majú reálnu náplň a jedna z kuchýň je úplne funkčná. Zastúpené sú všetky technológie pohybu: BLUMOTION, TIP-ON, TIP-ON BLUMOTION aj SERVO DRIVE. V každej kuchyni je potravinová skriňa SPACE TOWER a taktiež ukážky jej rôznych aplikácií. Okrem modelov je vo firemných priestoroch aj školiaca miestnosť a malá dielňa na predvádzanie šablón, prípravkov a niektorých vŕtacích strojov.

Dohodnite si termín

Reprezentačné priestory firmy Blum nie sú verejným priestorom – predajňou, a preto nemajú štandardné otváracie hodiny. Vstup je možný po vopred dohodnutom termíne. Návšteva sa nedá zameniť s návštevou galérie. Preto je potrebné, aby koncový spotrebiteľ bol v sprievode svojho stolára a ten zas spoločne s predajcom kovania. Tak je zaručená zmysluplnosť a odbornosť návštevy. Na oboznámenie sa a predstavenie s novými priestormi firmy Blum bude zastúpenie na Slovensku robiť pre svojich predajcov sériu školení.

Kontakt:
Julius Blum GmbH
zastúpenie pre Slovensko
Tuhovská 29, 831 06 Bratislava
Telefón: +421 2 33 418 607
E-mail: info.sk@blum.com
www.blum.com

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina