reportáže

ADLER Slovensko s.r.o. Prievidza + Dřevomateriál s.r.o. Žamberk

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Spoločnosť ADLER Slovensko má sídlo v Prievidzi a je dcérskou spoločnosťou tradičného rakúskeho rodinného podniku ADLER-Werk Lackfabrik so sídlom vo Schwazi. Na slovenskom trhu pôsobí už takmer dve dekády a svoje aktivity rozvíja najmä na poli veľkoobchodného predaja farieb, lakov a olejov ADLER, ako aj predaja stavebnej chémie Ramsauer a vzduchového náradia Dynabrade. Tím ADLER Slovensko v súčasnosti tvorí 16 ľudí, v ktorých žilách koluje farba.

Hlavný predmet činnosti:

Naše srdce bije pre drevo a ten, kto pracuje s láskou, nerobí veci polovičato. Preto okrem samotného predaja zvyšujeme aj povedomie o dreve ako prírodnom stavebnom materiáli, prinášame nové trendy a možnosti povrchovej úpravy dreva, poskytujeme fundovaný servis a poradenstvo a organizujeme odborné školenia. Veľký potenciál vidíme v mladej generácii drevárov či architektov, a preto sa snažíme spolupracovať aj so strednými odbornými školami a univerzitami. V súčasnosti rozvíjame aj maloobchodnú distribučnú sieť autorizovaných predajcov ADLER. Aktuálne si môžete naše výrobky zakúpiť vo viac ako 40-tich predajniach po celom Slovensku.

Farby a laky ADLER sú rokmi overenou špičkou na trhu, o čom svedčí aj neustále sa zvyšujúci dopyt po našich výrobkoch najmä v oknárskom segmente, ale nemenej aj na poli ochrany dreva v exteriéri či výrobcov nábytku. Po produktoch v známej žltej plechovke ADLER siahajú drobní stolári, významní výrobcovia okien, dverí či drevodomov, dizajnéri a architekti, ale aj moderné priemyselné giganty. Neustále sa snažíme byť našim zákazníkom nablízku a stáť pri nich v každej situácii – nielen v momente, keď všetko beží hladko, ale najmä vtedy, keď niečo zaškrípe.

Viac informácií o našej činnosti sa dozviete aj na našej webovej stránke www.adler.sk.

Kolektív spoločnosti ADLER Slovensko s.r.o. Foto: archív ADLER Slovensko

Dřevomateriál s.r.o. Žamberk

Ve firmě Dřevomateriál s.r.o. se již 17 let zabýváme velkoobchodním i maloobchodním prodejem plošných materiálů našich nejvýznamnějších partnerů Pfleiderer, Byspan, Swisspan by Sorbes, Polyform, ABS hran Schilsner a nábytkového kování GTV.

V poslední době řešíme zvýšený nárůst prodeje dekorativních plošných materiá­lů z důvodu kvalitní nosné desky a zvýšené poptávky po tradičních dekorech, které někteří výrobci vyřadili ze svých kolekcí. Byspan i Swisspan by Sorbes jsou výrobci materiálů bez recyklátů, desky tedy neobsahují žádné kovy, plasty, kabely nebo koberce.

Máme vyvzorovanou vlastní skladovou kolekci s téměř 200 různými zajímavě dekorově koncipovanými dekory. Naše skladová kolekce je zabalena ve speciál­ním kufříku, který obsahuje velké vzorníky laminovaných a pracovních desek ve formátu A5, klapkartu Byspan, vzorek oboustranného LTD, které je z jedné strany bílé a z druhé šedé a je tedy ideální pro výrobu zásuvek, MFP panelu, lišty k pracovním deskám, lišty k osvětlení GTV, katalog kování a produktové listy.

Více informací se dozvíte na stránce www.drevomaterial.cz.

Sídlo společnosti Dřevomateriál s.r.o. v Žamberku. Foto: archiv Dřevomateriál

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina