aktuality

Více informací na HOLZ-HANDWERK 2016

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

H H2016 premVšechny poslední metry čtvereční výstavní plochy pro veletrh HOLZ-HANDWERK 2016, který se uskuteční v Norimberku od 16. do 19. 3., jsou již obsazeny. „Návštěvníci se mohou těšit nejen na komplexní a inovativní sortiment výrobků, ale i na velmi zajímavý doprovodný program, který bude obsahovat nejnovější témata a výsledky vývoje,“ prozrazuje Stefan Dittrich, ředitel veletrhu HOLZ-HANDWERK.

Nedostatek kvalifikovaných řemeslníků je problém, který netrápí jen naše zaměstnavatele. Organizátoři veletrhu doufají, že k nalezení cesty k řešení tohoto problému přispějí představením fóra HOLZ-HANDWERK Campus. Toto specializované fórum předních technických a odborných škol a akademických institucí poskytne kontaktní místo pro zájemce o technické obory a bude informovat vystavovatele i návštěvníky o možnostech odborné přípravy a trvalého rozvoje dovedností.

Pavilon pro mladé inovativní firmy, který je financován z prostředků Spolkového ministerstva pro hospodářství a energetiku (BMWi), debutoval již na předloňském veletrhu. S finanční podporou z německého spolkového úřadu pro hospodářství a kontrolu exportu (BAFA) dostanou noví němečtí vystavovatelé opět příležitost v roce 2016 prezentovat své inovace.

„Objevit. Zažít. Udělat.“ To je téma letošního HOLZ-HANDWERK, které se věnuje různým speciálním prezentačním oblastem, jež zkoumají nejnovější trendy a navrhují způsoby jejich realizací napříč dřevozpracujícími řemesly. Například speciální výstava „Designový objekt – objektový design“, pořádaná bavorskou truhlářskou asociací (FSH) na téma „Světlo & Barva – Truhláři navrhují obytné prostory“, zdůrazňuje tvůrčí aspekt, který se stává stále důležitější pro truhláře. Návštěvníci dostanou praktické tipy, které mohou použít ve své vlastní práci a tím si vytvořit konkurenční výhodu. Novinkou letošního roku je centrální umístění speciální výstavy ve foyer středního vchodu (Mitte), kde poradci z bavorské truhlářské asociace (FSH) budou mít mnohem větší prostor pro osobní rozhovory. Speciální výstava se otevře v 9:00 hodin, tj. hodinu před oficiálním zahájením veletrhu, a poskytne inspirativní způsob, jak nastartovat váš den na veletrhu.

Letos poprvé bude plánování návštěvy veletrhu snadnější díky aplikaci HOLZHANDWERK 2016 pro Android a iOS. Vystavovatelé a produkty mohou být označeny v seznamu, zatímco dynamický půdorys vás bude navigovat po výstavišti. Kromě toho uživatelé aplikace obdrží upozornění, pokud se něco v jejich seznamu změní. Více informací o aplikaci najdete na www.holz-handwerk.de/en/app.

Posunutím otvírací doby o jednu hodinu (nově: 10 – 19 hod., sobota: 10 – 17 hod.) reagovali pořadatelé veletržního dua FENSTERBAU FRONTALE a HOLZ-HANDWERK na zvýšenou hustotu dopravy v okolí Norimberku při posledních ročnících. Vystavovatelé i návštěvníci se tak mohou ráno i večer vyhnout hlavní dopravní špičce. Zvýhodněné nabídky a rozšíření jízdních řádů v časech dopravní špičky kromě toho umožní pohodlný příjezd železnicí a veřejnou hromadnou dopravou. Držitelé vystavovatelského průkazu nebo online vstupenky mohou veřejné dopravní prostředky v Norimberku využívat zdarma. Pro více detailů jděte na www.holz-handwerk.de/easytravel.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina