archív aktualít rok 2014

HOLZ-HANDWERK a fensterbau/frontale se letos představí na větší ploše

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

HH14-CZ mV termínu od 26. do 29. března 2014 se v německém Norimberku opět po dvou letech uskuteční dva důležité oborové veletrhy se zaměřením na řemeslné zpracování dřeva a na okna, dveře a fasádní systémy HOLZ-HANDWERK a fensterbau/frontale. Na obou akcích by se mělo prezentovat okolo 1300 vystavovatelů a očekává se návštěvnost zhruba 100 000 odborníků.

HH12 mZájem o prezentaci na 17. ročníku veletrhu HOLZ-HANDWERK ze strany vystavovatelů je opět enormní. Již v listopadu loňského roku hlásili pořadatelé kompletně zarezervovanou rozšířenou výstavní plochu. Zhruba 500 vystavovatelů v sedmi veletržních halách na ploše více než 30 000 m2 představí své novinky a inovace v oblasti strojů, nástrojů, nářadí a zařízení pro řemeslné zpracování dřeva a výrobu nábytku, kování a komponenty, materiály a polotovary, ale také softwarová řešení či technická zařízení pro využití odpadu, ochranu životního prostředí a bezpečnost práce.

Veletrh pořádá Oborový svaz výrobců dřevoobráběcích strojů ve sdružení VDMA a společnost NürnbergMesse GmbH.

Souběžně s HOLZ-HANDWERK se tradičně koná také fensterbau/frontale, mezinárodní odborný veletrh pro okna, dveře a fasády. V roce 2012 obsadil celkem 10 výstavních hal s celkovou hrubou plochou 94 500 m2. Letošní ročník bude rozšířen o novou halu 3A, čímž se plocha celého norimberského výstaviště (včetně hal obsazených veletrhem HOLZ-HANDWERK) rozroste na více než 176 000 m2. Pořadatelé veletrhu fensterbau/frontale rovněž hlásí kompletní rezervaci výstavní plochy, na níž svůj sortiment představí na 800 vystavovatelů.

ff12 mVýrobci oken a fasád, truhláři, architekti i obchodníci opět dostanou příležitost vyměnit si informace o nejnovějších profilových systémech, stavebních prvcích, skle v architektuře, upevňovací technice, bezpečnostní technice, strojích, zařízeních i o mnoha dalších tématech.

Přání dosáhnout větší udržitelnosti a komfortu přitom nadále zůstává motorem inovací v oblasti konstrukce oken, dveří a fasád. Odborníci budou diskutovat o tom, jak je možné sladit estetiku a designové trendy s energeticky účinným stylem stavění.

Ani letos nebude na obou akcích chybět zajímavý odborný doprovodný program. V rámci veletrhu HOLZ-HANDWERK to vedle tradičních „Snů ze dřeva“ bude např. speciální přehlídka „Design Objekt – Objekt Design“ Bavorského oborového svazu truhlářů, zaměřená na design vysoce kvalitních předmětů vytvořených obchodem. Odbornou výstavu a symposium na téma „aktivně bádat – lépe žít“ v rámci veletrhu fensterbau/frontale připravuje Institut okenní techniky ift Rosenheim. Na svém stánku v hale 1 bude prezentovat aktuální výsledky svého výzkumu, rozhodující projekty vývoje a inovativní technologie.

HH14-Floor PlanPodrobné informace k oběma veletrhům mohou zájemci nalézt na webových stránkách www.holz-handwerk.de a www.frontale.de

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina