technologie

Nové univerzálne moridlo od ADLER: Arova Flex

Technologie_Adler
Všestranné vodouriediteľné moridlo Arova Flex na listnaté aj ihličnaté dreviny. Foto: archív ADLER
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Pre stolárov a výrobcov nábytku a interiérových dverí máme skvelú novinku! Tým je unikátne vodouriediteľné moridlo Arova Flex.

Prevratné moridlo pre stolárov a nábytkárov

Žiadna iná povrchová úprava nábytku neponúka toľko možností ako morenie. ADLER je dlhodobo prvou voľbou, pokiaľ ide o vysokokvalitné moridlá pre stolárov a nábytkárov. ADLER nedávno rozšíril svoj sortiment moridiel o nový, užívateľsky obzvlášť prívetivý produkt: vodouriediteľné moridlo Arova Flex na listnaté aj ihličnaté dreviny, ktoré je skutočne všestranné a jednoduché.

Je možné ho univerzálne nanášať máčaním, striekaním, vytieraním i natieraním štetcom a prelakovať vodouriediteľnými aj rozpúšťadlovými lakmi. Arova Flex pritom vytvára mimoriadne krásny vzhľad povrchu. „Moridlo obsahuje obzvlášť jemné, mikronizované farebné pigmenty, ktoré veľmi dobre prenikajú do dreva. Výsledkom je elegantný vzhľad povr­chu s vynikajúcou svetlostálosťou. Vzorkovník moridla Arova Flex potom ponúka kompaktný prehľad odtieňov, ktoré je možné s príslušným moridlom dosiahnuť,“ vysvetľuje Jutta Libowitzky, vedúca vývojového tímu moridiel ADLER.

Aké vlastnosti a výhody moridlo Arova Flex ponúka?

  • univerzálne a flexibilne použiteľné moridlo
  • na listnaté aj ihličnaté dreviny
  • obraz morenia zvýrazňujúci póry
  • prelakovateľné lakmi na báze rozpúšťadiel a vody
  • je univerzálne aplikovateľné – striekaním, máčaním, vytieraním, natieraním štetcom a ručným valčekovaním

Toto prevratné moridlo sme vyvinuli s jediným cieľom – zefektívniť výrobné procesy pri výrobe nábytku či interié­rového zariadenia a poskytnúť stolárom a výrobcom nábytku nástroj, ktorý im umožní dosiahnuť špičkové výsledky

Nový vzorkovník Arova Flex

K tomuto novému moridlu sme vyrobili aj vzorkovník, ktorý zahŕňa 20 starostlivo vybraných odtieňov vyhotovených na dube. Tieto odtiene boli vyhodnotené ako najobľúbenejšie medzi zákazníkmi v Slovenskej a Českej republike. Nový vzorkovník je tak vhodnou pomôckou nielen pre výrobcov nábytku, ale aj pre dizajnérov a bytových architektov.

Čím však moridlo Arova Flex prelakovať? Ideálnou voľbou je vodouriediteľný transparentný nábytkový lak Bluefin Unistar.

Prečo je lak Bluefin Unistar taký výnimočný?

  • zabezpečuje vysokú odolnosť: ponúka prvotriednu ochranu proti mechanickému poškodeniu, škvrnám a chemikáliám, čo zabezpečí, že nábytok bude vyzerať nádherne aj po rokoch používania. Je vhodný aj na detské hračky.
  • univerzálny: voliteľne spracovateľný ako 1- alebo 2-zložkový a použiteľný na mnoho druhov drevín priamo (napr. na dub)
  • vysoká kvalita: lak je rýchloschnúci, ponúka vysokú plnivosť, veľmi dobré zvýraznenie textúry dreva a dobrú stohovateľnosť
  • hodvábne jemný na dotyk: vytvára povrch, ktorý je príjemný na dotyk a zvýrazňuje eleganciu nábytku
  • bezpečnosť a zdravie: je formulovaný úplne bez obsahu VOC, je šetrný k životnému prostrediu a nezapácha, čo prispieva k zdravej a príjemnej atmosfére v interiéri

Kombinácia moridla Arova Flex a laku Bluefin Unistar prináša ideálne a do­konalé riešenie pre povrchovú úpravu a ochranu nábytku. Arova Flex dodá drevu nádhernú farebnosť, zatiaľ čo Bluefin Unistar poskytne bezkonkuren­čnú ochranu a elegantný finálny vzhľad.

Pre viac informácií o produktoch ADLER, prosím, kontaktuje jedného z našich obchodno-technických poradcov pre Českú republiku alebo Slovensko. Bližšie informácie tiež nájdete na našej webovej stránke www.lakyadler.cz a www.lakyadler.cz.

Kontakty:

ADLER Česko s.r.o.
Montážna 3
971 01 Prievidza
tel.: +421 46 5199 621
e-mail: info@adlercesko.cz
www.lakyadler.cz

ADLER Česko s.r.o.
Jihlavská 770/27
664 41 Troubsko
tel.: +420 731 725 957
e-mail: info@adlercesko.cz
www.lakyadler.cz

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
Značky
cs_CZČeština