výstavy

Veletrh STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO vstupuje do dalšího čtvrtstoletí

Vystavy_StrechyPraha
26. ročník veletrhu STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO se uskuteční od 6. do 8. února 2025 na výstavišti v Praze Letňanech. Foto: archiv Střechy Praha s.r.o.
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Přední středoevropský veletrh STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO letos oslavil 25 let úspěšné existence a potvrzuje nadále pozici klíčové události v oboru střech a úsporného bydlení. Další, 26. ročník, který se uskuteční od 6. do 8. února 2025 na výstavišti v Praze Letňanech, opět slibuje bohatý program a řadu novinek pro odborníky i širokou veřejnost.

25. jubileum veletrhu přineslo rekordy a inovace

Letos v únoru proběhl jubilejní 25. ročník, který zaznamenal významné milníky. Výstavní plocha byla největší v historii veletrhu a prezentovalo se zde na 160 výrobců a dodavatelů z 9 zemí, kteří představili své inovace v oblasti střech, fotovoltaických systémů a energetických úspor. Další rekordy zaznamenala účast zahraničních vystavovatelů a dále i počet přihlášených novinek v soutěži o Zlatou tašku.

Součástí oslav bylo také spuštění nového informačního portálu www.nasestrecha.cz, který je primárně určen koncovým zákazníkům, ale je otevřen všem, které problematika střech a moderního bydlení zajímá.

Ředitelka veletrhu Jitka Šefránková zhodnotila jubilejní 25. ročník: „Chtěla bych především velice poděkovat našim vystavovatelům, odborným partnerům a všem, kteří nás po celou dobu trvání veletrhu podporovali a projektu od počátku věřili, za neuvěřitelných 25 let vzájemné spolupráce a inspirace. Již se moc těším na opětovné setkání na dalším ročníku v únoru 2025.“

Přípravy na 26. ročník jedou naplno

Nadcházející ročník bude pokračovat v nastoleném trendu a nabídne širokou škálu materiálových novinek pro stavby a rekonstrukce střech a inovativní řešení pro moderní a úsporné bydlení. Klíčovým tématem budou nadále úspory energií a smysluplné využívání solární energie i dalších obnovitelných zdrojů.

„V rámci veletrhu určitě navštivte další ročník Festivalu dřeva a nářadí, kde najdete špičkové produkty a novinky z oblasti nářadí, nástrojů, techniky, pracovních oděvů, ochranných pomůcek a dalšího řemeslného vybavení, včetně prezentací řemeslných cechů a atraktivních praktických ukázek řemesel,“ láká návštěvníky Jitka Šefránková na bohatý doprovodný program veletrhu.

Proč se zúčastnit?

Veletrhu STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO se účastní nejvýznamnější výrobci a dodavatelé. Je největší akcí v oboru a představuje skvělou příležitost k navázání nových kontaktů, k setkání s obchodními partnery, získání inspirace a objevování nových trendů na trhu. V přípravě je opět velmi kvalitní doprovodný program, včetně mezinárodních konferencí, odborných diskusí, praktických ukázek a soutěží. Mimo jiné zažijete neopakovatelnou atmosféru akce, která se postupně stala svátkem všech střechařů.

Praktické informace

  • KDY: 6.–8. února 2025 (čtvrtek a pátek 10–18 h, sobota 10–17 h)
  • KDE: PVA EXPO PRAHA Letňany, Beranových 667, Praha 9

Více informací na webové stránce www.strechy-praha.cz.

Zdroj: TZ Střechy Praha s.r.o.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina