aktuality

Veletrh Design Shaker 2024 znovu s konferencí MATERIÁL + TREND

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

V zahajovací den veletrhu Design Shaker 11. 4. 2024 se na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech uskuteční 2. ročník odborné konference MATERIÁL + TREND se zaměřením na materiály a trendy v oblasti interiéru. Akce, organizovaná pod hlavičkou konference INTERIÉRY designérkou Ing. Ivou Bastlovou, DiS., je určena interiérovým designérům, architektům, výrobcům a prodejcům nábytku a dalším profesionálům z oblasti interiérů.

Mezi desítkou přednášejících vystoupí např. skandinávský trend hunter Stefan Nilsson s tématem aplikace trendových barev v interiéru. Na něj naváže holandská specialitka na barvy a trendy Judith Van Vliet, působící v Madridu pod značkou „The color authority“. Třetím zahraničním hostem bude Federica Scanu, která se zaměří na inovativní povrchy materiálů. Hovořit se bude také o trendech v koupelnách, a to jak v globálním pojetí, tak v kontextu s obkladovým materiálem. Do programu jsou zařazena i témata sklo v interiéru, aplikace nábytkového kování na moderních materiálech, či v současné době velmi populární instalace živých rostlin s řešením jejich konkrétního výběru. V podání design managera Milana Vrbíka pak zazní i speciální přednáška na téma „Transparentnost jako trend v komunikaci“. Po skončení akce proběhne oficiální předání cen Czech interior award.

Celý program konference lze nalézt na webu https://konference-interiery.cz/material-trend/, kde je k dispozici také on-line registrace na akci.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina