aktuality výstavy

LIGNA BOHEMIA – akce, na které žádný truhlář nesmí chybět!

LignaBohemia
Ve dnech 22.–24. 2. 2024 se na Výstavišti v Lysé nad Labem uskuteční tradiční veletrh LIGNA BOHEMIA. Foto: archiv VLL
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Na Výstavišti v Lysé nad Labem začne od čtvrtka 22. 2. do soboty 24. 2. 2024 veletrh s dlouholetou tradicí LIGNA BOHEMIA, který se stal pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl nejdůležitějším v České republice. V hale C tak bude po celé tři výstavní dny pořádně rušno. Truhláři, řemeslníci a kutilové si budou moci vyzkoušet profi a hobby nářadí, pily, vrtačky, brusky, profesionálové pak velké dřevoobráběcí stroje, odsávání, formátovací pily, frézky a hoblovky, softwarové programy, kování, oleje a barvy na dřevo, kotle na dřevo, pelety a štěpku či užitkové vozy.

Představí se firmy jako např. BLUM ČR, který do Lysé přiveze stroj pro zpracování kování, SALU Systems Jablunkov – český výrobce nábytkových komponentů, KDT Mac předvede olepovačky hran, velkoplošné pily, formátovací pily a CNC vrtačky, Nářadí Praha CZ novinky pro truhláře a klempíře, Hultafors CZ švédské profi nářadí vysoké kvality, Profi-oděvy pracovní oblečení, Habilis Steel a řada dalších.

BLUM, Anka, Mafell, Panas, HZ Profi, Miniprof, BOSCH, Pilana Market, Narex Bystřice, Felder Group, BG technik, HZ Profi, Prebena, OPP Polička, KDT Mac, AC-T, RH+, Aparatea, Mline, Šimek profi, TopSolid, Adamík, AC Word, SZT, Atipo a celá řada dalších firem se na vaši návštěvu těší v hale C.

Více informací a otevírací doba na https://www.vll.cz/ligna-bohemia.

Dřevařský magazín nabízí svým čtenářům volnou vstupenku pro vstup zdarma na veletrh LIGNA BOHEMIA v Lysé nad Labem.

Volná vstupenka

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina