aktuality

V Brně začal veletrh WOODTEC

Veletrh WOODTEC návštěvníci najdou v kruhovém pavilonu Z brněnského výstaviště
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Především dřevozpracující stroje a technologie, ale i nářadí, nástroje, software a další potřeby pro truhláře, výrobce nábytku, oken, dveří a dalších výrobků ze dřeva jsou od úterka 10.10. k vidění v pavilonu Z. Začal veletrh WOODTEC, který se po 6 letech vrátil na brněnské výstaviště.

Veletrhu se účastní téměř 50 vystavovatelů především z České republiky, ale také ze Slovenska a Německa, kteří zde zastupují přes 70 známých i méně známých firem hlavně z Evropy, ale též z Ameriky a Asie. Je zaplněn celý pavilon Z a jsou pokryty všechny základní položky oborového členění veletrhu. WOODTEC se letos koná souběžně s Mezinárodním strojírenským veletrhem (MSV). Symbolicky se tak vrací na rozcestí, ze kterého se zhruba před 30 lety, odpojením právě od MSV, vydal vlastní cestou. Tento krok se ukázal jako „dobrá volba“, stejně jako umístění výstavy do kruhového pavilonu Z. Přízemí rotundy je zcela obsazeno, nikde nejsou žádné „hluché“ plochy, takže výstava působí plně a kompaktně i přesto, že zde řada tradičních vystavovatelů chybí. Jejich místa ale částečně nahradili noví. Díky spojení s MSV návštěvníci nemusí řešit, co s načatým dnem, když v poledne zjistí, že už si celý WOODTEC prošli. Společná vstupenka jim umožňuje navštívit pavilony MSV, kde se mohou inspirovat např. bohatými prezentacemi z oblasti digitalizace, automatizace a robotizace.

Výstaviště je otevřeno denně od 9 do 17 hodin, v pátek do 16 hodin. Vstupenky na veletrh WOODTEC platí i pro vstup na MSV. Návštěvníkům je k dispozici hlavní brána (číslo 1), vstup přes pavilon E a G2. Motorizovaní návštěvníci mohou využít bránu 3 nebo vjezd západ, případně parkovací dům na Křížkovského 51 nebo parkoviště Velodrom. Viz mapa níže.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina