materiály

Ostermann s dokonalým servisem pro řemeslné obory a výrobu nábytku

Ostermann
Jsme tu pro Vás! U nás dostanete největší sortiment hran v Evropě a velké množství dalšího zboží pro výrobu kuchyní, nábytku a interiérového vybavení. Foto: archiv Ostermann
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Coby silný a spolehlivý partner řemeslných oborů jsme i v této době spolehlivě k dispozici našim zákazníkům, abychom jim pomohli s jejich projekty.

Náš centrální sklad je skvěle zásoben. Naši zaměstnanci jsou tu pro Vás. Všechny objednávky skladového zboží nebo nábytkových prvků na míru Vám doručíme během obvyklých dodacích lhůt. Přes e-shop či aplikaci můžete pohodlně objednávat veškerý sortiment čítající cca 20 000 druhů zboží určeného pro výrobu moderního nábytku.

Hrany – i ve velmi malém množství
U nás dostanete nábytkové hrany od 1 metru, v libovolné šířce až do 100 mm a v různých tloušťkách. Ale to zdaleka není všechno! Po celé Evropě si nás cení i za perfektní servis poskytovaný k hranám. U nás tak dostanete např. hrany s vrstvou tavného lepidla, s narážecím perem nebo funkční vrstvou pro moderní bezespárové technologie.

Technické profily – řešení pro celou řadu použití
Naše technické profily najdou mnohostranné využití ve výrobě interierového nábytku, nábytku pro veletržní expozice, výstavních skříní, vybavení prodejen a mnohého dalšího nábytku. Lze jimi spojit, zakrýt, ochránit, stabilizovat či ozdobit prvky nábytku. Pro tmavý nábytek je tudíž potřeba mít zpravidla také tmavé profily. Proto nyní vedeme velké množství technických profilů i v černé barvě.

Váš partner v oblasti lepidel a čističů
U nás dostanete nejen lepidla tavná, ale i disperzní, na dýhu, kontaktní a PUR lepidla, a kromě nich také mnohá speciální lepidla. Náš sortiment pravidelně rozšiřujeme. A protože lepení a čištění patří nerozlučně k sobě, dodáváme i celou řadu čističů. Obzvláště hrdí jsme na námi vyvinutý čistič na bázi bioalkoholu Teclinex One for All, který lze v dílně použít mnoha způsoby.

Tipy od odborníků – „Od truhlářů pro truhláře“
V našem e-shopu na www.ostermann.eu najdete spoustu praktických tipů od odborníků a další užitečné informace o různých výrobcích, tématech a oblastech použití. Nahlédnout se vyplatí!

Videochat – nechte si poradit
Od truhlářů pro truhláře. To je jedna z našich nejdůležitějších zásad. Abyste dostali vždy tu nejlepší radu, jsou Vám odteď naši odborníci k dispozici po známou otevírací dobu nejen na telefonu, ale i formou videochatu.

Všechny informace najdete v našem e-shopu na www.ostermann.eu.

OSTERMANN na všechny hrany

Kontakty:

Ostermann Česko spol. s r. o.
Lomnického 1705 / 9
CZ-140 00 Praha 4 – Nusle
tel.: +420 255 717 371
fax: +420 255 717 373
e-mail: prodej.cz@ostermann.eu, prodej.sk@ostermann.eu
www.ostermann.eu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina