aktuality

INTERZUM 2019 zřejmě vytvoří nové rekordy

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

V polovině června představil organizační tým veletrhu Interzum správní radě své plány na nadcházející akci. Matthias Pollmann, viceprezident managementu veletrhu, oznámil vynikající vyhlídky na Interzum 2019. Společnost Koelnmesse, organizátor veletrhu, očekává účast více než 1800 vystavovatelů z celého světa.

„Výsledky první fáze předběžné rezervace nás naplňují optimismem, že náš původní cíl v počtu vystavovatelů překročíme o pět procent. Prozatím zaznamenáváme růst z celého světa, zejména z Turecka, Španělska a Indie,“ říká Matthias Pollmann. „To zřejmě udělá z Interzum 2019 nejen největší, ale i nejvíce mezinárodní událost pro dodavatele materiálů a komponentů pro nábytkářský průmysl. 80 procent vystavovatelů bude ze zahraničí,“ pokračuje Matthias Pollmann.

Spolu s hlavními lídry tohoto odvětví se příštího ročníku zúčastní také spousta menších, vysoce inovativních firem. V současné době je mezi zaregistrovanými firmami zhruba 13 % těch, které se veletrhu zúčastní poprvé.

Na veletrhu se objeví nejen nejnovější materiály, komponenty a výrobní procesy, ale i trendy a vize týkající se návrhů budoucích obytných prostorů: témata jako ochrana zdrojů, udržitelnost nebo bydlení v malém prostoru včetně rostoucího zájmu o digitalizované výrobky a výrobu.

Interzum je jedinečný v tom, že reprezentuje celé spektrum světového trhu a poskytuje přehled o inovacích a trendech. V roce 2019 bude veletrh ještě více růst. Jeho rozdělení do segmentů „Materiály & příroda“, „Funkce & komponenty“ a „Textil & stroje“ umožní návštěvníkům najít přesně to, co hledají.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina